Laadpalen

Energiek excelleren, elke dag!

Elektrische auto’s rijden worden steeds gebruikelijker op de wegen. Ze zijn niet alleen handig en milieuvriendelijk, maar ook opvallend stil. Maar wat als jouw stekkervriend honger heeft na een lange rit? In de rij staan bij die overvolle openbare laadpaal? Niet als het aan ons ligt!

Stel je eens voor: je hebt je eigen laadpaal, of het nu thuis is of bij jouw zaak. Je beschikt over een eigen VIP-parkeerplaats waar je auto altijd een plekje heeft en opgeladen wordt wanneer het jou uitkomt. Of het nu gaat om jouw eigen oprit of het parkeerterrein van je bedrijf, het is allemaal mogelijk. Dankzij je eigen laadpaal ben je altijd verzekerd van een volledig opgeladen batterij en klaar voor een nieuwe rit.

Start je eigen laadrevolutie met GoSunny!

laadpalen
Auto opladen
Jouw oprit: de nieuwste VIP-laadzone!

Elektrisch rijden? Fantastisch! Maar waarom zou je nog in de rij staan bij die drukke laadpaal in de stad als jouw eigen oprit de ultieme pitstop kan zijn? Stel je voor: lekker ’s nachts opladen en voilà, je start elke ochtend met een volledig opgeladen auto, klaar voor avontuur. En tussen ons gezegd en gezwegen: thuis laden is niet alleen handig, het is ook nog eens fijn voor de portemonnee.

 Zin in zorgeloze elektrische ritjes, elke dag weer?
Kies dan voor een GoSunny laadpaal en ontdek alle pluspunten. Geef ons gewoon een belletje, we kletsen graag over jouw perfecte laadmatch met onze laadpalen!

laadpalen
Opladen terwijl je werkt? Dat is slim zakendoen!

Overweeg je een groenere draai aan jouw bedrijf te geven? Stel je eens voor: je medewerkers komen ’s ochtends aanrijden in hun elektrische auto’s en laden op terwijl ze aan de slag gaan. En wat dacht je van klanten die even blijven plakken? Die rijden straks weg niet alleen met een opgeladen accu, maar ook met een glimlach op hun gezicht. Dat is dubbele winst voor jouw bedrijf! 

Kies je tarief, bepaal je service!
Met GoSunny laadpalen kun je zelf kiezen welk tarief je hanteert en welke service je wilt bieden. Wil je wat extra verdienen door het aanbieden van oplaadfaciliteiten of wil je juist gratis stroom aanbieden als een service aan je medewerkers en klanten? Met GoSunny-laadpalen bepaal jij zelf hoe je jouw ‘laadliefde’ deelt.

Klinkt dit als muziek in je oren?
Laten we eens afspreken voor een kop koffie en brainstormen over jouw laadpaal-avontuur. Onze adviseurs staan te popelen om met je te sparren en samen te ontdekken hoe we jouw bedrijf nog duurzamer kunnen maken met onze laadpalen!

Advies nodig? Laat het puzzelen maar aan ons over!

Weet je niet precies wat je nodig hebt of welke groene stap je nu moet zetten? Geen zorgen, bij GoSunny staat jouw wens voorop. We luisteren graag naar jouw verhaal en denken met je mee.

Ready to go groen?