Over ons

GoSunny: Meer groen, minder gedoe!

Zin in zonnige tijden? Bij GoSunny bruisen we van energie, maar dan wel duurzame! Van zonnepanelen tot laadpalen, wij zijn dé zonnestraaltjes in jouw duurzame leven. En goed voor de planeet, betekent ook goed voor je portemonnee.

Duurzame switch op de planning? Perfect! Wij maken ’t een fluitje van een cent. Ons topteam gidst je moeiteloos door elk stapje: van eersteklas advies tot de laatste schroef in je installatie.

GoSunny – De installateur met een vleugje InstallQ magie

Bij GoSunny nemen we onze installatiewerkzaamheden serieus, maar we houden ook van een vleugje plezier. We zijn enthousiast om aan te kondigen dat we het felbegeerde InstallQ-certificaat hebben verdiend. Wat betekent dit voor jou? Nou, laten we het je vertellen!

Kwaliteit, Gegarandeerd

Ons team van toegewijde installateurs heeft zich bewezen door een grondige erkenning van InstallQ te doorstaan. Dit betekent dat je alleen de allerbeste service krijgt van GoSunny. Onze werkzaamheden worden namelijk uitgevoerd volgens de geldende normen en eisen, waaronder het Bouwbesluit en de NEN-normen die voor ons vakgebied van toepassing zijn. We zijn er trots op om topkwaliteit te leveren!

Bij GoSunny volgen we niet alleen de regels, we overtreffen ze. We staan garant voor volledige naleving van alle regelgeving en normen in onze branche. Het enige waar je je zorgen over hoeft te maken, is wat voor fantastisch project we voor je zullen uitvoeren.

GoSunny - Zonnepanelen

Wil je advies ontvangen?

De wens van de klant centraal

Benieuwd welke oplossing het beste bij jouw behoeftes past? Wij komen graag in contact om alle mogelijkheden te bespreken. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan.